AZ dreigt met nieuwe horroravond: 'We verwachten dat zij hun verplichtingen nakomen'

AZ dreigt met nieuwe horroravond: ‘We verwachten dat zij hun verplichtingen nakomen’

De Nederlandse stad Amsterdam is op het punt om een nieuwe horroravond te lanceren. De avond, georganiseerd door AZ, belooft een avond vol angst, spanning en verrassingen te worden.

De avond zal plaatsvinden in het stadion van AZ en zal een aantal verschillende activiteiten bevatten. Er zullen verschillende horrorfilms worden vertoond, er zullen spannende spelletjes worden gespeeld en er zullen ook verschillende speciale gasten aanwezig zijn.

AZ heeft aangekondigd dat de avond alleen toegankelijk zal zijn voor mensen die hun verplichtingen nakomen. Dit betekent dat mensen die niet betalen voor hun tickets of die niet op tijd komen, niet toegelaten zullen worden.

Om ervoor te zorgen dat de avond zo veilig mogelijk verloopt, zal AZ ook een aantal extra maatregelen treffen. Zo zullen er bijvoorbeeld extra beveiligingsmedewerkers aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat iedereen zich aan de regels houdt.

AZ hoopt dat de avond een grote hit zal worden en dat mensen er van zullen genieten. Ze verwachten dat iedereen hun verplichtingen nakomt, zodat iedereen kan genieten van de avond.