AVROTROS produceert documentaire over bedreigde Miss Nederland Rikkie Kollé

AVROTROS, de Nederlandse openbare omroep, heeft een documentaire gemaakt over de bedreigde Miss Nederland Rikkie Kollé. De documentaire, getiteld ‘Rikkie Kollé: Een Miss Nederland in Gevaar’, volgt de reis van Rikkie om haar leven te veranderen en haar droom te verwezenlijken.

Rikkie Kollé is een 24-jarige vrouw uit Amsterdam die als Miss Nederland deelnam aan de Miss Universe-verkiezingen in 2014. Hoewel ze een goede indruk maakte, werd ze niet gekozen als winnaar. Na haar deelname aan de verkiezingen werd Rikkie geconfronteerd met een aantal bedreigingen. Ze werd gedwongen om haar leven te veranderen en haar dromen op te geven.

In de documentaire volgt AVROTROS Rikkie op haar reis om haar leven te veranderen en haar dromen te verwezenlijken. De documentaire toont hoe Rikkie vecht tegen de bedreigingen en hoe ze haar leven terugkrijgt. Ze krijgt steun van haar familie en vrienden, maar ook van mensen die ze nog nooit heeft ontmoet.

De documentaire is een inspirerend verhaal over hoe Rikkie haar dromen heeft verwezenlijkt ondanks alle bedreigingen die ze heeft ondervonden. Het is een verhaal over moed, kracht en liefde. De documentaire is nu beschikbaar op AVROTROS’ website en op hun YouTube-kanaal.

AVROTROS hoopt dat de documentaire mensen zal inspireren om hun dromen na te jagen, ondanks alle bedreigingen die ze tegenkomen. Het is een prachtig verhaal dat laat zien dat je je dromen kunt verwezenlijken als je er hard genoeg voor werkt.