AVROTROS brengt zesdelige serie over FC Volendam en voorzitter Jan Smit

AVROTROS heeft een zesdelige serie aangekondigd over de Nederlandse voetbalclub FC Volendam en de voorzitter Jan Smit. De serie, getiteld ‘Jan Smit en FC Volendam’, zal een intieme kijk geven in het leven van de club en de voorzitter.

De serie zal een aantal belangrijke momenten uit de geschiedenis van FC Volendam volgen, waaronder de promotie naar de Eredivisie in 2019. Daarnaast zal de serie ook een kijkje nemen in het leven van Jan Smit, de voorzitter van de club.

De serie zal bestaan uit zes afleveringen die elk een ander aspect van het leven van FC Volendam en Jan Smit zullen belichten. In elke aflevering zullen verschillende mensen worden geïnterviewd, waaronder Jan Smit zelf, spelers, stafleden en supporters.

De serie zal worden uitgezonden op NPO 1 en wordt geproduceerd door AVROTROS. De serie zal worden gepresenteerd door voetbaljournalist Wilfred Genee en zal beginnen op vrijdag 12 februari.

AVROTROS hoopt dat de serie een intieme kijk biedt in het leven van FC Volendam en Jan Smit, en dat het een waardevolle documentaire zal worden die de fans van de club dichter bij hun helden brengt.