Automobilist overleden na zwaar ongeluk op de A27 bij Hilversum, rijbaan gesloten

Afgelopen maandag heeft er op de A27 bij Hilversum een ernstig ongeluk plaatsgevonden. Een automobilist is hierbij overleden. De rijbaan is hierdoor volledig afgesloten geweest.

Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur. Er was een auto betrokken die tegen een vrachtwagen aan reed. De bestuurder van de auto is hierbij overleden. De politie heeft de identiteit van de bestuurder nog niet bekend gemaakt.

De rijbaan is door de politie volledig afgesloten geweest om de situatie te onderzoeken. Er waren lange files ontstaan in beide richtingen. De politie heeft de weg pas na twee uur weer vrijgegeven.

De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Ze roepen getuigen op om contact met hen op te nemen als ze informatie hebben over het ongeluk.

Het ongeluk is een tragisch voorbeeld van hoe gevaarlijk het verkeer kan zijn. We moeten allemaal alert en voorzichtig zijn op de weg. We moeten er ook voor zorgen dat we geen andere weggebruikers in gevaar brengen.