Atlético bewondert spel Feyenoord: 'We hebben geluk gehad'

Atlético bewondert spel Feyenoord: ‘We hebben geluk gehad’

Atlético Madrid heeft na de wedstrijd tegen Feyenoord een lofzang gegeven aan de Rotterdamse ploeg. De Spanjaarden wonnen met 2-0, maar de coach van Atlético, Diego Simeone, was vol lof over de prestatie van Feyenoord. “We hebben geluk gehad”, zei hij.

Simeone was onder de indruk van de manier waarop Feyenoord de wedstrijd speelde. “Feyenoord heeft een goede wedstrijd gespeeld. Ze hebben een goede organisatie en een goede verdediging. We hebben geluk gehad dat we de twee doelpunten hebben gemaakt.”

De coach van Atlético was ook onder de indruk van de sfeer in De Kuip. “Het was een geweldige ervaring om hier te spelen. De supporters van Feyenoord zijn geweldig. Ze zijn heel luid en hebben veel energie. Het was een geweldige ervaring om hier te spelen.”

Simeone was ook tevreden over de prestatie van zijn team. “We hebben goed gespeeld en we hebben twee belangrijke punten gepakt. We hebben hard gewerkt om deze overwinning te behalen.”

Het was duidelijk dat Simeone onder de indruk was van Feyenoord. Hij was vol lof over de Rotterdamse ploeg en hij benadrukte dat Atlético geluk had gehad dat ze hadden gewonnen. Het is duidelijk dat Atlético veel respect heeft voor Feyenoord.