Atlético profiteert van de waardevolle pegel van Memphis in de kruising

Atlético profiteert van de waardevolle pegel van Memphis in de kruising

Atlético Madrid heeft de waardevolle pegel van Memphis Depay in de kruising goed weten te benutten. De Nederlandse aanvaller heeft een grote bijdrage geleverd aan de prestaties van Atlético Madrid dit seizoen.

Memphis Depay werd in januari 2020 overgenomen door Atlético Madrid. Sindsdien heeft hij een grote invloed gehad op de prestaties van de club. Hij heeft al meer dan 10 doelpunten gemaakt en heeft ook meerdere assists gegeven. Hij heeft een aantal cruciale doelpunten gemaakt, waaronder een belangrijk doelpunt tegen Barcelona dat Atlético Madrid de overwinning bezorgde.

De waardevolle pegel van Memphis in de kruising is een van de belangrijkste redenen waarom Atlético Madrid zo succesvol is geweest dit seizoen. Zijn vermogen om de bal precies op de juiste plek te plaatsen en zijn scherpte in de kruising hebben Atlético Madrid geholpen om meer doelpunten te maken.

Het is duidelijk dat Atlético Madrid veel profiteert van de waardevolle pegel van Memphis in de kruising. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan de prestaties van Atlético Madrid dit seizoen en zal waarschijnlijk ook in de toekomst een belangrijke rol spelen. Als hij blijft presteren zoals hij nu doet, zal hij een grote impact hebben op de prestaties van Atlético Madrid in de toekomst.