Astrid en Harmjan, deelnemers aan B&B Vol Liefde, zijn getrouwd

Astrid en Harmjan, deelnemers aan B&B Vol Liefde, zijn getrouwd

Astrid en Harmjan zijn twee gelukkige mensen die deelnamen aan het populaire televisieprogramma B&B Vol Liefde. Het programma, dat wordt uitgezonden op NPO 3, volgt de verhalen van verschillende stellen die hun droomhuis willen bouwen.

Astrid en Harmjan waren al een tijdje samen voordat ze besloten om deel te nemen aan het programma. Ze hadden al een lange tijd samengewoond en wilden graag hun eigen huis bouwen. Na een lange zoektocht vonden ze een prachtig stuk grond waar ze hun droomhuis konden bouwen.

Het programma was een geweldige ervaring voor Astrid en Harmjan. Ze leerden veel over het bouwen van een huis en kregen veel steun van de andere deelnemers. De opnames duurden maar liefst zes maanden, maar uiteindelijk was het resultaat prachtig.

Na de opnames besloten Astrid en Harmjan om te trouwen. Ze vierden hun huwelijk in het huis dat ze hadden gebouwd met de hulp van B&B Vol Liefde. Het was een prachtige ceremonie die werd bijgewoond door hun familie en vrienden.

Astrid en Harmjan zijn nu alweer een tijdje getrouwd en hebben nog steeds veel plezier in hun huis. Ze zijn dankbaar dat ze deel hebben mogen nemen aan B&B Vol Liefde en hopen dat andere stellen net zo veel plezier zullen hebben als zij.