Assistent-coach Haak blijft baansprinters tot en met Spelen ondersteunen

Assistent-coach Haak blijft baansprinters tot en met Spelen ondersteunen

Assistent-coach Haak blijft de baansprinters tot en met de Olympische Spelen ondersteunen. Deze verklaring komt van de Nederlandse Atletiekunie, die bevestigt dat Haak de baansprinters blijft coachen tot en met de Olympische Spelen in Tokio.

Haak is al jarenlang een belangrijke assistent-coach voor de Nederlandse baansprinters. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan het succes van veel atleten, waaronder Dafne Schippers, Churandy Martina en Sifan Hassan.

Het is goed nieuws dat Haak de baansprinters blijft ondersteunen tot en met de Olympische Spelen. Hij heeft een enorme ervaring in het coachen van atleten en heeft al veel succes behaald met zijn werk. Ook is hij erg betrokken bij de atleten en weet hij precies wat er nodig is om hen te helpen hun doelen te bereiken.

De Nederlandse Atletiekunie is erg blij dat Haak de baansprinters blijft ondersteunen tot en met de Olympische Spelen. Ze zijn ervan overtuigd dat hij een grote bijdrage zal leveren aan het succes van de Nederlandse atleten op de Spelen.

Het is duidelijk dat de Nederlandse Atletiekunie veel vertrouwen heeft in Haak als assistent-coach. Ze zijn ervan overtuigd dat hij een grote bijdrage zal leveren aan het succes van de Nederlandse atleten op de Olympische Spelen.