Ashley Olsen heeft een maand geleden in stilte een kindje gekregen

Ashley Olsen, de bekende Amerikaanse actrice en modeontwerpster, heeft een maand geleden in stilte een kindje gekregen. Hoewel er al geruchten waren dat Ashley zwanger was, heeft ze het nieuws pas bevestigd toen het kindje al geboren was.

Ashley is bekend geworden door haar rol als Michelle Tanner in de populaire televisieserie ‘Full House’. Daarnaast is ze samen met haar tweelingzus Mary-Kate ook actief in de mode-industrie. De twee hebben een eigen kledinglijn, ‘The Row’, die in veel landen verkrijgbaar is.

Ashley’s baby is het eerste kindje van de actrice. Hoewel er nog geen details bekend zijn over de ouderschap, is Ashley duidelijk blij met haar nieuwe rol als moeder. Ze heeft al aangegeven dat ze haar kindje wil beschermen tegen de schijnwerpers en de media.

Het is duidelijk dat Ashley’s leven nu een grote verandering heeft ondergaan. Hoewel ze haar carrière waarschijnlijk zal voortzetten, zal ze nu ook tijd moeten maken voor haar nieuwe rol als moeder. We wensen Ashley veel succes met haar nieuwe avontuur!