AS Roma wint met hoofdrol van Lukaku, Real Madrid speelt gelijk

AS Roma wint met hoofdrol van Lukaku, Real Madrid speelt gelijk

AS Roma heeft afgelopen weekend een overwinning behaald tegen Real Madrid in de Serie A. Met een hoofdrol van Romelu Lukaku, die twee doelpunten scoorde, wist AS Roma met 2-0 te winnen.

De wedstrijd begon met een sterke start van AS Roma. Na een kwartier spelen scoorde Romelu Lukaku de openingstreffer. Hij wist de bal in de verre hoek te schieten en zo de score op 1-0 te zetten. Na de rust kreeg AS Roma opnieuw een kans om te scoren. Dit keer was het Romelu Lukaku die een penalty benutte en zo de score op 2-0 bracht.

Real Madrid probeerde nog terug te komen in de wedstrijd, maar AS Roma hield stand en won uiteindelijk met 2-0. Deze overwinning is een grote stap voor AS Roma, die nu op de tweede plaats staat in de Serie A.

Romelu Lukaku speelde een grote rol in de overwinning van AS Roma. Hij scoorde twee doelpunten en was een van de beste spelers op het veld. Zijn prestaties zijn een grote steun voor AS Roma, die nu steeds meer kans maakt om de titel te winnen.

Real Madrid speelde een gelijkspel tegen AS Roma, maar kon niet voorkomen dat ze verloren. Hoewel ze nog steeds op de derde plaats staan in de Serie A, is het duidelijk dat Real Madrid meer moet doen om hun titelkansen te vergroten.