Arsenal stevig aan kop na doelpunt Rice in 97e minuut van spektakelwedstrijd

Arsenal heeft zich stevig aan de kop van de Premier League gesetteld na een spectaculaire overwinning tegen Aston Villa. De wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor Arsenal, dankzij een doelpunt van de jonge middenvelder Emile Rice in de 97e minuut.

De wedstrijd begon met een goede aanval van Arsenal, maar het duurde tot de tweede helft voordat ze hun eerste doelpunt scoorden. Het was de Franse aanvaller Alexandre Lacazette die de score opende met een prachtige kopbal.

Aston Villa kwam terug in de wedstrijd toen de Engelsman Jack Grealish de gelijkmaker scoorde in de 81e minuut. Het leek erop dat de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen, maar Emile Rice had andere plannen.

In de 97e minuut kreeg Rice de bal van zijn teamgenoot Nicolas Pepe en hij schoot de bal hard en laag in het doel. De fans van Arsenal gingen uit hun dak en vierden de overwinning.

Met deze overwinning heeft Arsenal zich stevig aan de kop van de Premier League gesetteld. Als ze hun goede vorm vast kunnen houden, dan zou dit het jaar kunnen worden waarin ze weer eens kampioen worden.