Arsenal en Spurs delen punten in Londense derby, Botman scoort bij overwinning Newcastle

Arsenal en Spurs delen punten in Londense derby, Botman scoort bij overwinning Newcastle

De Londense derby tussen Arsenal en Tottenham Hotspur heeft geen winnaar opgeleverd. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Arsenal kwam op voorsprong door een doelpunt van Alexandre Lacazette, maar Spurs kwam terug in de tweede helft met een doelpunt van Harry Kane.

De wedstrijd was een goede test voor beide teams, aangezien ze beide op zoek waren naar hun eerste overwinning in de Premier League sinds de hervatting. Beide teams speelden goed, maar het was Spurs die het meeste initiatief nam.

Het was een emotionele avond voor Mikel Arteta, de manager van Arsenal, die voor het eerst tegen zijn voormalige club Tottenham Hotspur speelde. Arteta was tevreden met de prestaties van zijn team, maar hij was ook teleurgesteld dat ze geen overwinning konden behalen.

In een andere wedstrijd won Newcastle United met 3-0 van Sheffield United. De Nederlandse verdediger Jetro Willems scoorde twee doelpunten voor Newcastle, terwijl de Belgische verdediger Japhet Tanganga scoorde voor Sheffield United.

De overwinning van Newcastle was een grote verrassing, aangezien ze als onderste team in de Premier League staan. De overwinning was ook belangrijk voor Steve Botman, de manager van Newcastle, die zijn eerste overwinning boekte sinds hij de club leidt.

Het was een drukke avond in de Premier League, met twee interessante wedstrijden. Hoewel Arsenal en Spurs geen winnaar hadden, was er vreugde bij Newcastle United na hun verrassende overwinning.