Arnesen neemt de plaats van Van Breukelen in als directeur bij rvc PSV

Arnesen neemt de plaats van Van Breukelen in als directeur bij rvc PSV

PSV heeft een nieuwe directeur. Na het vertrek van Stan van Breukelen heeft de club John Arnesen aangesteld als zijn opvolger. Arnesen is al lange tijd verbonden aan de club. Hij begon zijn carrière bij PSV in 2002 als technisch directeur en werd in 2009 benoemd tot hoofd jeugdopleiding.

Arnesen heeft een lange staat van dienst bij PSV. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de jeugdopleiding, waardoor PSV een van de meest succesvolle clubs in Nederland is geworden. Ook heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van veel talentvolle spelers, waaronder Memphis Depay, Georginio Wijnaldum en Steven Bergwijn.

Arnesen is een ervaren bestuurder en hij heeft al veel ervaring opgedaan bij andere clubs, zoals Ajax en Tottenham Hotspur. Hij heeft ook een goed begrip van de Nederlandse voetbalwereld en is goed geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in het voetbal.

Met Arnesen als directeur zal PSV zich verder ontwikkelen en meer succes behalen. Hij zal de club helpen om de prestaties op het veld te verbeteren en om de jeugdopleiding verder te versterken. Het is duidelijk dat PSV met Arnesen een goede keuze heeft gemaakt voor de toekomst.