Arib veroorzaakte een ‘onveilige werkomgeving’, maar was tegelijkertijd ook ‘attent en betrokken’

Arib was een werknemer bij een bedrijf dat zich bezighield met het verwerken van gegevens. Hoewel hij als een attent en betrokken persoon werd beschouwd, veroorzaakte hij een onveilige werkomgeving.

Volgens de directeur van het bedrijf, was Arib een hardwerkende persoon die altijd klaar stond om te helpen. Hij was ook attent en betrokken bij zijn collega’s. Maar tegelijkertijd was hij ook verantwoordelijk voor het creëren van een onveilige werkomgeving.

Arib had een gewoonte van het maken van ongepaste opmerkingen over andere werknemers, waardoor veel mensen zich ongemakkelijk voelden in hun werkomgeving. Ook had hij de neiging om andere werknemers te intimideren en te beledigen, waardoor er een gespannen sfeer ontstond.

Hoewel de directeur van het bedrijf Arib als een attent en betrokken persoon beschouwde, was het voor de rest van de werknemers moeilijk om met hem samen te werken. Uiteindelijk moest Arib worden ontslagen vanwege zijn gedrag dat leidde tot een onveilige werkomgeving.

Hoewel Arib als een attent en betrokken persoon werd beschouwd, was hij tegelijkertijd ook verantwoordelijk voor het creëren van een onveilige werkomgeving. Zijn gedrag had een negatieve invloed op de sfeer op de werkplek, waardoor hij uiteindelijk moest worden ontslagen.