Ariana Grande betaalt ex-partner ruim een miljoen na officiële scheiding

Ariana Grande heeft een officiële scheiding aangekondigd met haar ex-partner, waarna ze hem meer dan een miljoen dollar heeft betaald. De Amerikaanse popster en haar ex-partner, Dalton Gomez, waren sinds mei 2020 getrouwd.

De scheiding is vrijwel onmiddellijk afgerond, waarbij Grande de afspraak heeft gemaakt om Gomez meer dan een miljoen dollar te betalen. Het geld is bedoeld als een financiële compensatie voor Gomez, die een deel van zijn vermogen heeft ingeleverd om de relatie te ondersteunen.

De afspraak is gedaan in overeenstemming met de Californische wetgeving, waarbij Grande verplicht is om Gomez te compenseren voor het verlies van zijn vermogen. De wet stelt dat als een partner in een huwelijk meer vermogen heeft ingeleverd dan de andere partner, deze partner recht heeft op compensatie.

Grande heeft de scheiding aangekondigd via Instagram, waar ze schreef: “We hebben onze relatie met liefde en respect beëindigd en blijven vrienden.” De zangeres heeft nog niet gereageerd op de financiële compensatie die ze aan Gomez heeft betaald.

Hoewel de scheiding vrijwel onmiddellijk is afgerond, is er nog steeds veel speculatie over wat er precies is gebeurd tussen Grande en Gomez. De twee waren kort na elkaar getrouwd, maar het huwelijk duurde slechts een jaar.

Het is duidelijk dat de scheiding een moeilijke tijd voor Grande was, maar ze lijkt nu klaar te zijn om verder te gaan met haar leven. Hoewel ze geen verdere details heeft gegeven over de financiële compensatie die ze aan Gomez heeft betaald, lijkt het erop dat ze er alles aan heeft gedaan om de relatie op een respectvolle manier te beëindigen.