Argentijnse Wereldkampioen Di María (35) stopt na Copa América als international

Argentijnse Wereldkampioen Di María (35) stopt na Copa América als international

De Argentijnse voetballer Angel Di María heeft aangekondigd dat hij na de Copa América zal stoppen met het spelen van internationale wedstrijden. Di María, die de leeftijd van 35 heeft bereikt, is een van de meest succesvolle Argentijnse voetballers ooit. Hij heeft meer dan 100 wedstrijden gespeeld voor de nationale ploeg en heeft een aantal grote prestaties geleverd.

Di María begon zijn carrière bij Rosario Central, waar hij als jonge speler al veel aandacht kreeg. In 2007 verhuisde hij naar Europa om te spelen voor Benfica, waar hij twee jaar speelde voordat hij naar Real Madrid ging. In Madrid werd hij een van de beste spelers in de wereld en won hij verschillende trofeeën, waaronder de Champions League in 2014.

In 2014 verhuisde Di María naar Manchester United, waar hij twee seizoenen speelde. Vervolgens ging hij naar Parijs Saint-Germain, waar hij een van de belangrijkste spelers was in hun overwinningen op het Franse kampioenschap.

Di María heeft ook een grote rol gespeeld bij de Argentijnse nationale ploeg. Hij won de Copa América in 2015 en was een van de belangrijkste spelers bij hun overwinning op de Wereldbeker in 2014.

Hoewel Di María nog steeds een belangrijke speler is voor zijn club, heeft hij besloten om na de Copa América te stoppen met het spelen van internationale wedstrijden. Hij heeft gezegd dat hij zich nu wil richten op zijn clubcarrière en dat hij zijn energie wil steken in het helpen van zijn team om meer successen te behalen.

Di María zal worden gemist door de Argentijnse nationale ploeg, maar hij zal worden herinnerd als een van de beste spelers ooit. Zijn prestaties zullen voor altijd worden herinnerd als een van de meest succesvolle Argentijnse voetballers ooit.