Apen hebben een uitzonderlijk geheugen voor gezichten van vrienden en familie over een lange tijdspanne

Apen hebben een uitzonderlijk geheugen voor gezichten van vrienden en familie over een lange tijdspanne. Uit onderzoek is gebleken dat apen een uitzonderlijk goed geheugen hebben voor gezichten van mensen die ze al lange tijd kennen. Ze kunnen deze gezichten herkennen, zelfs na verloop van jaren.

Het onderzoek werd uitgevoerd door een team wetenschappers aan de Universiteit van Stirling in Schotland. De wetenschappers verzamelden foto’s van gezichten van mensen die de apen al jaren kenden en toonden deze foto’s aan de apen. De apen herkenden de gezichten van hun vrienden en familie zelfs na een lange tijdspanne.

Deze resultaten suggereren dat apen een uitzonderlijk goed geheugen hebben voor gezichten, zelfs na verloop van jaren. Dit is een opmerkelijke prestatie, omdat het betekent dat apen in staat zijn om hun vrienden en familie te herkennen, zelfs na lange tijd.

De resultaten van dit onderzoek tonen aan dat apen een uitzonderlijk goed geheugen hebben voor gezichten van mensen die ze al lange tijd kennen. Het is een opmerkelijke prestatie, omdat het betekent dat apen in staat zijn om hun vrienden en familie te herkennen, zelfs na lange tijd. Dit onderzoek toont aan dat apen een uitzonderlijk goed geheugen hebben, dat hen in staat stelt om hun vrienden en familie te herkennen, zelfs na verloop van jaren.