Antwerp verslaat Van Bommel en evenaart negatief CL-record

Antwerp verslaat Van Bommel en evenaart negatief CL-record

Antwerp heeft een historische overwinning behaald in de Champions League. De Belgische club versloeg de Nederlandse topclub Van Bommel met 4-0. Dit is een grote prestatie voor Antwerp, die het negatieve record van de Champions League evenaart.

Van Bommel had een goede start in de Champions League, maar Antwerp was de betere ploeg. De Belgen begonnen sterk en kregen al snel een voorsprong. Na een uur spelen stond het 3-0 en de Nederlanders hadden geen antwoord op de aanvallen van Antwerp. In de laatste minuut scoorde Antwerp nog een doelpunt, waardoor de eindstand 4-0 werd.

Met deze overwinning evenaart Antwerp het negatieve record van de Champions League. Het is de grootste overwinning ooit voor een Belgische club in de Champions League. Het is ook de grootste nederlaag ooit voor een Nederlandse club in de Champions League.

Antwerp heeft een grote prestatie geleverd en het is duidelijk dat de club steeds beter wordt. Als ze zo doorgaan, zullen ze nog veel successen behalen in de Champions League. Laten we hopen dat ze hun record kunnen verbeteren en dat ze verder kunnen komen dan ooit tevoren.