Antwerp verliest tweede competitiewedstrijd ondanks weggestuurde Van Bommel

Antwerp heeft de tweede competitiewedstrijd van het seizoen verloren, ondanks het feit dat de geblesseerde speler Mark van Bommel weggestuurd was. Antwerp speelde tegen Club Brugge, en verloor met 3-1.

Van Bommel, die een sleutelrol speelt in het team van Antwerp, werd voor de wedstrijd geblesseerd verklaard. Hoewel hij niet in staat was om te spelen, was hij aanwezig bij de wedstrijd om zijn teamgenoten te steunen.

Hoewel Antwerp een goede start had gemaakt in de wedstrijd, kon het niet voorkomen dat Club Brugge de leiding nam. Club Brugge scoorde twee doelpunten in de eerste helft, waardoor Antwerp met een achterstand begon aan de tweede helft.

Antwerp probeerde de achterstand te verkleinen, maar Club Brugge was te sterk. Uiteindelijk scoorde Club Brugge nog een doelpunt, waardoor Antwerp met 3-1 verloor.

Hoewel Antwerp de wedstrijd verloor, was het toch een goede prestatie van het team om zonder Van Bommel zo goed te presteren. Het team zal nu moeten werken aan het verbeteren van hun prestaties, zodat ze de volgende wedstrijd beter kunnen spelen.