Antwerp verliest hard in topper tegen Genk ondanks inspanningen van Van Bommel

Antwerp heeft een zware nederlaag geleden tegen Genk, ondanks de inspanningen van trainer-coach Franky Van Bommel. De thuisploeg verloor met 3-1 in het Bosuilstadion.

Antwerp begon sterk aan de wedstrijd en had de beste kansen. Na een kwartier spelen kreeg de thuisploeg een penalty, maar deze werd gemist door de aanvaller. Genk profiteerde van deze kans en scoorde twee doelpunten voor rust.

Na rust probeerde Van Bommel zijn team te motiveren en er was een duidelijke verbetering te zien. Antwerp kreeg meer kansen, maar kon deze niet benutten. Genk scoorde uiteindelijk het derde doelpunt en won zo de wedstrijd.

Hoewel het resultaat teleurstellend was, was er toch een positieve noot te ontdekken in de prestatie van Antwerp. Van Bommel heeft zijn team goed voorbereid op de wedstrijd en heeft er alles aan gedaan om de ploeg te laten winnen.

De fans van Antwerp zullen hopen dat hun team de volgende wedstrijd beter speelt en dat ze de punten mee naar huis kunnen nemen. Van Bommel zal er alles aan doen om dit te bereiken en zal zijn team blijven motiveren om het beste uit zichzelf te halen.