Antwerp bereikt Champions League dankzij Overmars en Van Bommel: 'Het besef is er nog niet'

Antwerp bereikt Champions League dankzij Overmars en Van Bommel: ‘Het besef is er nog niet’

Antwerp heeft de Champions League bereikt dankzij de inzet van Marc Overmars en Mark van Bommel. De twee voormalige Nederlandse internationals zijn de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor de opmars van de Belgische club.

Het is een grote prestatie voor Antwerp, dat voor het eerst sinds 1957 weer in de Champions League zal spelen. De club heeft een grote stap gemaakt onder leiding van Overmars en Van Bommel.

Overmars is sinds 2018 technisch directeur bij Antwerp. Hij heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de club, waardoor de prestaties sterk zijn verbeterd. Ook Van Bommel heeft een belangrijke rol gespeeld. Hij is sinds 2019 trainer van Antwerp en heeft de club geholpen om de Champions League te bereiken.

Hoewel de prestatie van Antwerp gevierd wordt, is het besef nog niet echt doorgedrongen. De club heeft nog nooit in de Champions League gespeeld en het is moeilijk voor te stellen hoe het eruit zal zien.

Ondanks dat er nog veel onzekerheid is, is het duidelijk dat Antwerp een grote stap heeft gemaakt dankzij Overmars en Van Bommel. De twee voormalige internationals hebben de club geholpen om een droom waar te maken en de komende maanden zal blijken hoe ver Antwerp kan komen in de Champions League.