Antony staat voorlopig niet op het veld voor United na beschuldigingen van ex-vriendin

Antony staat voorlopig niet op het veld voor United na beschuldigingen van ex-vriendin

Antony staat voorlopig niet op het veld voor Manchester United nadat hij beschuldigd is door zijn ex-vriendin. De voetballer is betrokken bij een onderzoek van de politie naar vermeende mishandeling.

De vermeende mishandeling vond plaats in december 2020 en de politie heeft sindsdien een onderzoek ingesteld. Antony is sindsdien niet meer op het veld verschenen voor Manchester United. Hij heeft ook geen commentaar gegeven over de beschuldigingen.

De club heeft bevestigd dat Antony voorlopig niet meer op het veld zal staan totdat het onderzoek is afgerond. Ze hebben ook aangegeven dat ze de situatie zullen blijven monitoren en dat ze de privacy van alle betrokkenen respecteren.

Het is nog onduidelijk wat de gevolgen zullen zijn voor Antony als de beschuldigingen waar blijken te zijn. Het is echter duidelijk dat hij voorlopig niet meer op het veld zal staan voor Manchester United. Het is ook onduidelijk of en wanneer hij weer op het veld zal staan, afhankelijk van het resultaat van het onderzoek.

Het is een trieste situatie voor Antony en zijn familie, maar ook voor Manchester United. De club heeft aangegeven dat ze de situatie zullen blijven monitoren en dat ze de privacy van alle betrokkenen respecteren.