Antony kan ondanks politieonderzoek weer trainen en spelen voor Manchester United

Antony kan ondanks politieonderzoek weer trainen en spelen voor Manchester United

Antony, de jonge Braziliaanse aanvaller van Manchester United, kan ondanks een lopend politieonderzoek weer trainen en spelen voor de Engelse voetbalclub. Het politieonderzoek richt zich op vermeende betrokkenheid bij een incident in de stad Manchester.

De 20-jarige Antony heeft altijd ontkend betrokken te zijn bij het incident en de politie heeft geen aanklacht tegen hem ingediend. Een woordvoerder van Manchester United heeft bevestigd dat Antony weer mag trainen en spelen voor de club.

De club heeft een verklaring uitgegeven waarin staat dat ze de situatie nauwlettend in de gaten houden, maar dat ze er vanuit gaan dat Antony onschuldig is. Ze benadrukken dat ze Antony de ruimte geven om zich te concentreren op voetbal en dat ze de situatie blijven monitoren.

Antony heeft al meerdere wedstrijden gespeeld voor Manchester United sinds hij in januari 2020 bij de club kwam. Hij is een belangrijke speler voor de club en heeft al meerdere doelpunten gescoord.

Het is goed nieuws voor Manchester United dat Antony weer mag trainen en spelen, want hij is een belangrijke speler voor de club. Het is ook goed nieuws voor Antony zelf, want hij kan zich nu weer focussen op voetbal en zijn carrière.