Anouk nodigt Van Nieuwkerk uit voor interview: 'Leuk om weer samen te werken'

Anouk nodigt Van Nieuwkerk uit voor interview: ‘Leuk om weer samen te werken’

Anouk heeft een bijzondere gast uitgenodigd voor een interview: Matthijs van Nieuwkerk. De twee hebben al eerder samengewerkt, toen Anouk nog bij de VARA werkte. Anouk is blij dat ze de kans krijgt om weer samen te werken.

Anouk heeft Matthijs van Nieuwkerk uitgenodigd voor een interview bij haar nieuwe programma ‘Anouk Live’. Het is de eerste keer dat de twee samenwerken sinds Anouk haar baan bij de VARA heeft opgezegd. Anouk is blij om weer samen te werken met Matthijs. “Het is fijn om weer samen te werken met iemand die ik al zo lang ken”, zegt Anouk.

Matthijs van Nieuwkerk is een bekende Nederlandse presentator. Hij presenteert al jarenlang verschillende televisieprogramma’s, waaronder ‘De Wereld Draait Door’. Anouk en Matthijs hebben al eerder samengewerkt bij verschillende programma’s bij de VARA. Anouk was destijds presentatrice bij de VARA, en Matthijs was regelmatig te gast bij haar programma’s.

Anouk is enthousiast over de komst van Matthijs naar haar nieuwe programma. “Het is leuk om weer samen te werken met iemand die ik al zo lang ken”, zegt Anouk. “Het wordt vast een leuk gesprek.” Het interview met Matthijs zal worden uitgezonden op maandagavond bij Anouk Live.

Anouks nieuwe programma ‘Anouk Live’ is sinds kort te zien op NPO 3. Het programma bestaat uit interviews met bekende Nederlanders, waaronder Matthijs van Nieuwkerk. Anouk hoopt dat het interview met Matthijs veel kijkers zal trekken. “Het wordt vast een interessant gesprek”, zegt Anouk.