Anouk komt volgend jaar met twee exclusieve shows naar Ziggo Dome

Anouk, de Nederlandse zangeres die al jarenlang de hitlijsten aanvoert, komt volgend jaar naar de Ziggo Dome met twee exclusieve shows. Deze shows worden gehouden op vrijdag 29 en zaterdag 30 mei.

Anouk heeft al veel succesvolle albums uitgebracht en is al jarenlang een van de meest populaire artiesten in Nederland. Met haar unieke stemgeluid en gevoelige teksten heeft ze vele fans veroverd.

De twee shows in de Ziggo Dome zullen een mix zijn van haar oude en nieuwe hits. Anouk heeft al aangekondigd dat ze nieuwe nummers gaat spelen die nog niet eerder live zijn gespeeld. Ook zal ze nummers uit haar laatste album ‘Queen for a Day’ ten gehore brengen.

De tickets voor de shows gaan op vrijdag 6 december om 10:00 uur in de verkoop. Fans kunnen de tickets kopen via de website van de Ziggo Dome of bij de kassa van de Ziggo Dome.

Anouk heeft al aangekondigd dat er nog meer shows in Nederland gepland staan voor volgend jaar, maar de twee exclusieve shows in de Ziggo Dome zijn een unieke kans om Anouk live te zien. Wees er snel bij, want de tickets gaan hard!