Anouk, Acda en de Munnik als eerste artiesten aangekondigd voor Paaspop Festival

Anouk, Acda en de Munnik zijn de eerste artiesten die aangekondigd zijn voor het Paaspop Festival. Het festival vindt plaats in Schijndel van 10 tot en met 12 april 2020.

Anouk is een Nederlandse zangeres die al meer dan 20 jaar actief is in de muziekwereld. Ze heeft al meer dan 10 albums uitgebracht en heeft vele hits gescoord, waaronder ‘R U Kiddin’ Me’, ‘Girl’ en ‘Lost’. Anouk heeft ook meerdere keren op het Paaspop Festival gespeeld.

Acda en de Munnik is een Nederlandse popgroep die in 1997 werd opgericht. De groep heeft verschillende albums uitgebracht, waaronder ‘Het Regent Zonnestralen’ en ‘Vandaag’. De groep heeft ook meerdere keren op het Paaspop Festival gespeeld.

Het Paaspop Festival is een jaarlijks terugkerend festival dat al meer dan 30 jaar bestaat. Het festival biedt muziek van verschillende genres, waaronder pop, rock, hiphop, metal en dance. Het festival wordt elk jaar bezocht door duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland.

Met de aankondiging van Anouk, Acda en de Munnik als eerste artiesten voor het Paaspop Festival is het festival weer begonnen met de voorbereidingen voor een geweldig evenement. Er wordt verwacht dat er nog veel meer artiesten aangekondigd zullen worden in de komende maanden.

Het Paaspop Festival is een van de meest populaire festivals in Nederland en het belooft weer een geweldige editie te worden. We kunnen niet wachten om Anouk, Acda en de Munnik te zien op het festival!