Anouar Taghi’s advocaten willen onderzoek naar nieuwe getuige in zaak-Wiersum

Anouar Taghi’s advocaten hebben aangekondigd dat ze een onderzoek willen starten naar een nieuwe getuige in de zaak-Wiersum. Dit is de zaak waarin advocaat Derk Wiersum is vermoord.

De advocaten van Anouar Taghi, de verdachte in deze zaak, hebben aangekondigd dat ze een onderzoek willen starten naar een nieuwe getuige. Deze getuige heeft gezegd dat hij informatie heeft over de moord op Derk Wiersum.

De advocaten van Anouar Taghi zeggen dat deze getuige belangrijke informatie kan leveren die kan helpen om de moord op Derk Wiersum op te lossen. Ze hopen dat de getuige meer informatie kan leveren over de moord en dat dit kan helpen om de verdachte te identificeren.

De advocaten van Anouar Taghi hebben ook aangekondigd dat ze een ander onderzoek willen starten naar de mogelijkheid dat er meer verdachten zijn in deze zaak. Ze willen weten of er andere personen betrokken waren bij de moord op Derk Wiersum.

Het is nog onduidelijk of de getuige die is genoemd door de advocaten van Anouar Taghi, echt informatie heeft over de moord op Derk Wiersum. Het is ook nog onduidelijk of er meer verdachten zijn in deze zaak. De politie doet onderzoek naar beide mogelijkheden.

Het onderzoek naar de moord op Derk Wiersum is nog steeds gaande. De advocaten van Anouar Taghi hopen dat hun onderzoek naar de nieuwe getuige en mogelijke andere verdachten kan helpen om de moord op Derk Wiersum op te lossen.