André Hazes heeft geen hekel aan Roxeanne: ‘Het kan goed komen’

André Hazes heeft geen hekel aan Roxeanne. De zanger heeft in een interview met RTL Boulevard laten weten dat hij hoopvol is dat er een goede verstandhouding tussen hem en zijn ex-vrouw kan ontstaan.

Het huwelijk tussen André Hazes en Roxeanne werd in 2018 beëindigd. Hoewel de twee niet meer samen zijn, heeft André Hazes geen hekel aan zijn ex-vrouw. In een interview met RTL Boulevard liet hij weten dat hij hoopvol is dat er een goede verstandhouding tussen hen kan ontstaan.

André Hazes benadrukte dat hij geen ruzie met Roxeanne wil maken. Hij benadrukte ook dat hij haar nog steeds als een goede vriendin beschouwt. Hoewel de twee niet meer samen zijn, is André Hazes ervan overtuigd dat er een goede verstandhouding tussen hen kan ontstaan.

André Hazes liet ook weten dat hij altijd open staat voor een gesprek met Roxeanne. Hij benadrukte dat hij haar altijd respecteert en dat hij haar als een goede vriendin beschouwt. Hij is ervan overtuigd dat het tussen hen goed kan komen.

Hoewel André Hazes en Roxeanne niet meer samen zijn, lijkt de zanger hoopvol te zijn over hun toekomstige verstandhouding. Hij benadrukte dat hij geen ruzie met haar wil maken en dat hij altijd open staat voor een gesprek. Hij is ervan overtuigd dat het tussen hen goed kan komen.