André Hazes en Monique Westenberg veroordeeld tot betaling van boete voor overtreding van leerplicht

André Hazes en Monique Westenberg, de ouders van de Nederlandse zanger André Hazes Jr., zijn veroordeeld tot het betalen van een boete voor overtreding van de leerplicht. Het echtpaar had hun zoon André Jr. niet naar school gestuurd, waardoor hij de afgelopen maanden geen onderwijs heeft gekregen.

De rechtbank in Amsterdam heeft André Hazes en Monique Westenberg veroordeeld tot het betalen van een boete van €2.000. De rechtbank oordeelde dat het echtpaar verantwoordelijk was voor de overtreding van de leerplicht en dat ze hun plicht hadden verzaakt om hun zoon naar school te sturen.

De veroordeling komt nadat André Hazes Jr. eerder dit jaar op de voorpagina’s van de kranten verscheen, toen hij zijn vader vergezelde tijdens een concert in Amsterdam. Volgens de rechtbank was dit een duidelijk teken dat André Hazes Jr. niet naar school ging.

Het echtpaar heeft aangegeven dat ze de boete zullen betalen, maar tegelijkertijd hebben ze ook aangegeven dat ze hun zoon naar school willen sturen. Ze hebben aangegeven dat ze hun verantwoordelijkheid willen nemen en hun zoon naar school willen sturen, zodat hij de kans krijgt om een goede opleiding te volgen.

André Hazes en Monique Westenberg hebben laten weten dat ze er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hun zoon de best mogelijke opleiding krijgt. Ze hopen dat deze veroordeling een waarschuwing is voor andere ouders die hun kinderen niet naar school sturen.