André Hazes en Monique Westenberg stappen uit hun relatie

André Hazes en Monique Westenberg stappen uit hun relatie

André Hazes en Monique Westenberg hebben bekendgemaakt dat ze uit elkaar gaan. De twee waren al meer dan vijf jaar samen. André Hazes is een bekende Nederlandse zanger, terwijl Monique Westenberg een bekende Nederlandse televisiepresentatrice is.

André Hazes en Monique Westenberg hebben bevestigd dat hun relatie voorbij is. De twee waren al meer dan vijf jaar samen. Ze hebben gezegd dat ze nog steeds veel respect voor elkaar hebben en dat ze goede vrienden blijven.

André Hazes en Monique Westenberg hebben samen een dochter, Romy, die in 2016 geboren is. André Hazes heeft ook twee kinderen uit een vorige relatie.

De twee hebben gezegd dat ze hun privacy willen respecteren en geen verdere commentaar zullen geven over hun relatie. Ze willen hun fans bedanken voor hun steun gedurende de jaren dat ze samen waren.

Het nieuws komt als een schok voor fans van André Hazes en Monique Westenberg, die hoopten dat de twee voor altijd bij elkaar zouden blijven. Hoewel de twee uit elkaar zijn, hopen fans dat ze nog steeds goede vrienden zullen blijven.