André 3000 brengt na zeventien jaar eerste soloalbum uit sinds Outkast

André 3000 brengt na zeventien jaar eerste soloalbum uit sinds Outkast

André 3000, een van de meest invloedrijke hiphopartiesten van de afgelopen twee decennia, heeft eindelijk zijn eerste soloalbum uitgebracht sinds Outkast. Het album, getiteld “High Life”, is een verzameling van nieuwe muziek die André heeft geschreven en opgenomen in de afgelopen zeventien jaar.

Het album is een verzameling van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B, soul en jazz. Het bevat ook een aantal gastoptredens van andere artiesten, waaronder Big Boi, Erykah Badu en Sleepy Brown.

André 3000 heeft al jarenlang gewerkt aan zijn soloalbum, maar het is pas nu dat hij het album heeft uitgebracht. Hij heeft gezegd dat hij het album wilde maken omdat hij wilde laten zien dat hij meer kan dan alleen maar rapmuziek. Hij wilde ook laten zien dat hij andere stijlen kan spelen en experimenteren met nieuwe geluiden.

Het album is een verademing voor fans die al jarenlang wachten op nieuwe muziek van André 3000. Het is een verzameling van verschillende stijlen die André 3000 heeft ontwikkeld in de afgelopen jaren. Het album is een must-have voor iedereen die van hiphop houdt en een fan is van André 3000.

Het album is nu beschikbaar op streamingdiensten zoals Spotify en Apple Music. Fans kunnen ook de fysieke versie van het album kopen, waaronder vinyl en cd’s. Fans kunnen ook de single “Love Hater” downloaden op iTunes.

André 3000 heeft laten zien dat hij nog steeds een van de meest invloedrijke artiesten in de hiphopscene is. Met zijn nieuwe soloalbum laat hij zien dat hij nog steeds relevant is en dat hij nog steeds in staat is om verschillende stijlen te spelen en te experimenteren met nieuwe geluiden. Het album is een must-have voor iedereen die van hiphop houdt.