Amsterdam krijgt eerste underground queerclub: Club Raum

Amsterdam is altijd al een stad geweest die bekend staat om zijn openheid en diversiteit. Nu krijgt de stad nog meer om trots op te zijn met de opening van Club Raum, de eerste underground queerclub van Amsterdam.

Club Raum is een club die zich richt op de LGBTQIA+ gemeenschap en biedt een veilige plek voor mensen om te genieten van muziek, dans en vrijheid. De club biedt een scala aan verschillende soorten muziek, van techno tot hip-hop, en er worden ook veel verschillende soorten evenementen georganiseerd, waaronder drag shows, queer feesten en workshops.

De club is ook een plek waar mensen zichzelf kunnen zijn en hun identiteit kunnen uiten. Er wordt aangemoedigd om je te kleden zoals je wilt en om je te gedragen zoals je wilt. De club heeft ook een veiligheidsbeleid dat ervoor zorgt dat iedereen zich welkom voelt en dat er geen discriminatie of intimidatie plaatsvindt.

Club Raum is een geweldige nieuwe toevoeging aan de Amsterdamse nachtlevenscene en biedt een plek waar mensen samen kunnen komen om te genieten van muziek, dans en vrijheid. Het is een plek waar mensen hun identiteit kunnen uiten en waar iedereen zich welkom voelt.