Amerikaans koppel krijgt voor derde keer in drie jaar een dochter op 3 september

Op 3 september was het een bijzondere dag voor het Amerikaanse koppel, dat voor de derde keer in drie jaar tijd een dochter kreeg. Het koppel, dat in de staat Texas woont, is overweldigd door de liefde die hun nieuwe dochter hen geeft.

De ouders zijn al twee jaar getrouwd en ze hebben al twee dochters. Hun eerste dochter werd geboren op 17 oktober 2017 en hun tweede dochter op 28 juli 2019. Nu hebben ze hun derde dochter op 3 september 2020.

De ouders zijn erg blij met hun nieuwe aanwinst en ze zijn dankbaar dat hun gezin weer is uitgebreid. Ze hopen dat hun nieuwe dochter net zo gezond en gelukkig zal worden als haar twee zussen.

Het koppel heeft hard gewerkt om hun gezin te vergroten en ze hebben veel steun gehad van hun familie en vrienden. Ze zijn dankbaar voor de liefde en steun die ze hebben gekregen.

Het koppel is ervan overtuigd dat hun nieuwe dochter een grote bron van vreugde zal zijn voor hun gezin. Ze hopen dat ze een liefdevolle, gezonde en gelukkige toekomst tegemoet kan gaan.