Amazon verhoogt prijs van Prime-abonnement met 66 procent naar $119 per jaar

Amazon heeft onlangs de prijs van hun Prime-abonnement verhoogd van $99 naar $119 per jaar. Deze verhoging is een van de grootste prijsverhogingen die Amazon ooit heeft aangekondigd. De prijsverhoging is van toepassing op alle nieuwe Prime-abonnees, en bestaande abonnees zullen de nieuwe prijs betalen als hun abonnement verloopt.

De verhoging is bedoeld om Amazon meer inkomsten te geven om in te investeren in nieuwe producten en diensten. Amazon heeft aangekondigd dat ze hun Prime-abonnement willen uitbreiden met nieuwe functies, zoals streaming video, muziek, e-books en meer.

Hoewel de prijsverhoging een schok voor veel klanten is, biedt Amazon nog steeds een goede waarde voor hun Prime-abonnement. Prime-abonnees krijgen toegang tot gratis tweedaagse verzending, streaming video, muziek, e-books en meer. Daarnaast krijgen Prime-abonnees ook toegang tot exclusieve deals en kortingen op veel producten.

Hoewel de prijsverhoging een schok voor veel klanten is, is het belangrijk om te onthouden dat Amazon nog steeds een goede waarde biedt voor hun Prime-abonnement. Als je regelmatig gebruik maakt van de voordelen die het abonnement biedt, kan het een goede investering zijn.