AlphaTauri bevestigt: Lawson blijft vervangen voor Ricciardo tijdens GP Nederland

AlphaTauri bevestigt: Lawson blijft vervangen voor Ricciardo tijdens GP Nederland

AlphaTauri heeft vandaag bevestigd dat de Britse coureur, Jody Lawson, de vervanger zal zijn voor Daniel Ricciardo tijdens de Grand Prix van Nederland. De Grand Prix van Nederland zal plaatsvinden op het circuit van Zandvoort op 2 mei 2021.

Ricciardo, die een contract heeft met AlphaTauri, zal niet aanwezig zijn bij de Grand Prix van Nederland vanwege persoonlijke omstandigheden. Lawson, die als reservecoureur bij AlphaTauri werkt, zal de plaats van Ricciardo innemen.

Lawson is een veelbelovende coureur die al veel ervaring heeft in de Formule 1. Hij heeft al eerder voor AlphaTauri gereden in verschillende races, waaronder de Grand Prix van Italiƫ in 2020. Lawson heeft ook al meerdere races gereden voor andere teams, waaronder McLaren en Renault.

Het is duidelijk dat AlphaTauri veel vertrouwen heeft in Lawson en dat hij de perfecte vervanger is voor Ricciardo. Met zijn ervaring en talent is hij goed voorbereid op de Grand Prix van Nederland.

Het is een spannende tijd voor alle Formule 1-fans in Nederland, die hopen dat Lawson een goede prestatie neerzet tijdens de Grand Prix van Nederland. We zullen moeten afwachten wat er gaat gebeuren op 2 mei 2021.