Alonso prijst Verstappen: 'Het wordt soms onderschat hoe groot Max presteert'

Alonso prijst Verstappen: ‘Het wordt soms onderschat hoe groot Max presteert’

Fernando Alonso heeft Max Verstappen geprezen voor zijn prestaties in de Formule 1. De tweevoudig wereldkampioen zei dat Verstappen soms onderschat wordt door de media.

Alonso, die de laatste twee jaar niet meer in de Formule 1 heeft gereden, zei dat Verstappen als een van de beste coureurs in de sport wordt beschouwd. Hij voegde eraan toe dat Verstappen een grote prestatie levert, zelfs als hij niet wint.

“Ik denk dat Max een van de beste coureurs is in de Formule 1 en soms wordt hij onderschat door de media”, zei Alonso. “Hij heeft een geweldig talent en is een geweldige coureur. Hij heeft al veel races gewonnen en veel podiumplaatsen behaald, dus het wordt soms onderschat hoe groot zijn prestaties zijn.”

Alonso voegde eraan toe dat Verstappen een grote invloed heeft gehad op de sport en dat hij een grote inspiratie is voor veel jonge coureurs. “Hij heeft een grote invloed gehad op de sport en hij is een grote inspiratie voor veel jonge coureurs”, zei Alonso.

Het is duidelijk dat Alonso een grote bewondering heeft voor Verstappen en zijn prestaties in de Formule 1. Hoewel Verstappen nog steeds op zoek is naar zijn eerste wereldkampioenschap, is er geen twijfel dat hij een van de beste coureurs in de sport is.