Almere City stijgt naar de linkerhelft van de ranglijst dankzij verrassende overwinning op Sparta

Almere City stijgt naar de linkerhelft van de ranglijst dankzij verrassende overwinning op Sparta

Almere City heeft een verrassende overwinning behaald op Sparta. Deze overwinning heeft ervoor gezorgd dat de ploeg van trainer Dick Schreuder naar de linkerhelft van de ranglijst is gestegen.

De wedstrijd begon met een aantal kansen voor beide teams, maar het was uiteindelijk Almere City dat de score opende. Na een goede aanval werd de bal door de spits van Almere City, Jeroen Veldmate, binnengeschoten. Vlak voor rust kwam Sparta op gelijke hoogte door een doelpunt van speler Kees van Kooten.

Na rust was het Almere City dat de bovenliggende partij was. De ploeg van Schreuder speelde met veel energie en overtuiging en creƫerde meer kansen dan hun tegenstander. Uiteindelijk was het de middenvelder van Almere City, Joris van Overeem, die de beslissende treffer scoorde.

De overwinning betekent dat Almere City in de linkerhelft van de ranglijst staat. De ploeg heeft een goede prestatie geleverd en heeft laten zien dat ze mee kunnen doen aan de top van de competitie. Trainer Schreuder is erg trots op zijn team en is ervan overtuigd dat ze nog meer successen gaan behalen.