Almere City evenaart negatief record: 'Wees niet meegezogen in de algemene stemming'

Almere City evenaart negatief record: ‘Wees niet meegezogen in de algemene stemming’

Almere City heeft een negatief record bereikt. De club heeft nu de meeste puntenverlies in een seizoen in de Eredivisie. De club heeft nu al zeven wedstrijden op rij verloren.

Deze negatieve reeks is een grote teleurstelling voor de fans van Almere City. Na de promotie naar de Eredivisie hadden ze veel meer verwacht. Maar de prestaties van de club zijn niet goed genoeg om in de competitie te blijven.

De spelers en staf van Almere City proberen er alles aan te doen om de situatie te verbeteren. Ze werken hard om betere resultaten te behalen, maar het lukt nog steeds niet.

De directeur van Almere City, Jeroen van den Berg, heeft een boodschap voor de fans: “Wees niet meegezogen in de algemene stemming. We moeten ons blijven richten op wat we kunnen bereiken en niet op wat er al is gebeurd. We moeten blijven geloven in onszelf en in onze kansen.”

Van den Berg benadrukt dat er nog steeds kansen zijn voor Almere City om zich te handhaven in de Eredivisie. De club moet blijven werken aan hun prestaties en resultaten om deze kans te benutten.

Het is belangrijk dat de fans van Almere City achter de club blijven staan, ook al hebben ze een moeilijk seizoen. Als iedereen samenwerkt, kan Almere City dit negatieve record verbreken en weer succesvol worden.