Almere City Clubpsycholoog neemt tijdelijk afstand na kritiek op Ajax-staf

Almere City Clubpsycholoog neemt tijdelijk afstand na kritiek op Ajax-staf

De afgelopen dagen heeft de Almere City Clubpsycholoog, dr. Hans van der Laan, een storm van kritiek over zich heen gekregen. Dit komt nadat hij op sociale media kritiek had geuit op de staf van Ajax. Van der Laan had gesuggereerd dat de staf van Ajax meer verantwoordelijkheid zou moeten nemen voor de prestaties van de spelers.

De kritiek op Van der Laan was overweldigend. Veel mensen vonden dat hij ongepast had gehandeld door zijn mening te uiten over de staf van een andere club. Ook werd er gezegd dat hij als clubpsycholoog geen oordeel mag vellen over andere clubs.

Als gevolg hiervan heeft Van der Laan besloten om tijdelijk afstand te nemen van zijn functie bij Almere City. Hij heeft aangegeven dat hij de kritiek serieus neemt en dat hij zijn verantwoordelijkheden als clubpsycholoog serieus neemt.

Van der Laan heeft ook aangegeven dat hij zijn excuses aanbiedt aan iedereen die hij mogelijk heeft beledigd met zijn uitspraken. Hij heeft toegezegd dat hij zich in de toekomst beter zal beheersen en dat hij zich bewust is van de gevolgen van zijn uitspraken.

Hoewel Van der Laan tijdelijk afstand neemt van zijn functie, heeft hij aangegeven dat hij in de toekomst weer actief wil zijn binnen Almere City. Hij hoopt dat de club hem de kans geeft om zijn verantwoordelijkheden als clubpsycholoog weer op te nemen.