Almere City blijft zonder punten na chaotische slotminuten tegen PEC Zwolle

Almere City heeft de wedstrijd tegen PEC Zwolle met 2-1 verloren. Na een chaotische slotfase waarin beide teams kansen kregen om de wedstrijd te beslissen, bleef het bij deze eindstand. De thuisploeg had de wedstrijd in de eerste helft al bijna beslist, maar kwam toch niet verder dan een 1-1 ruststand.

In de tweede helft was het PEC Zwolle dat de leiding nam. De ploeg uit Overijssel kreeg meer kansen en wist deze ook te benutten. In de slotfase kreeg Almere City nog een aantal kansen om de wedstrijd te winnen, maar helaas voor de thuisploeg wist men deze niet te benutten.

De verliezende ploeg uit Almere heeft hierdoor geen punten weten te verzamelen. Hoewel de ploeg goed gespeeld heeft, was het niet genoeg om de wedstrijd te winnen. Het is nu aan Almere City om zich te herpakken en punten te verzamelen in de volgende wedstrijden.