Ally Brooke, Zangeres van Fifth Harmony, Trouwt met Tourmanager

Ally Brooke, de zangeres van de Amerikaanse meidengroep Fifth Harmony, heeft haar tourmanager, Josh Goot, getrouwd. De twee hebben hun liefde en toewijding aan elkaar bevestigd in een intieme ceremonie in San Antonio, Texas.

De ceremonie werd bijgewoond door familie en vrienden van het paar. Ally Brooke droeg een prachtige witte jurk met een lange sleep en een kanten sluier. Josh Goot droeg een donkerblauw pak met een wit overhemd en een stropdas.

De ceremonie werd gevolgd door een receptie waar gasten konden genieten van een uitgebreid diner en cocktails. Er was ook een live band die de avond opfleurde met muziek.

Ally Brooke en Josh Goot kennen elkaar al sinds 2015, toen ze samen op tournee gingen met Fifth Harmony. Ze werden verliefd op elkaar en besloten hun liefde te bezegelen met het huwelijk.

Het paar heeft al hun fans bedankt voor hun steun en liefde. Ally Brooke heeft ook gezegd dat ze erg blij is met haar nieuwe leven als getrouwde vrouw.

De fans van Fifth Harmony zijn erg blij voor Ally Brooke en Josh Goot en wensen hen veel geluk in hun nieuwe leven samen.