Alcaraz verliest voor het eerst sinds juni en strandt in kwartfinales van Toronto

Het was een teleurstelling voor de Spaanse tennisser Albert Alcaraz, toen hij vorige week voor het eerst sinds juni verloor in de kwartfinales van het ATP-toernooi in Toronto. Alcaraz had een goede reeks gehad, waarin hij zes opeenvolgende wedstrijden won. Hij begon sterk in de kwartfinale, maar verloor uiteindelijk in twee sets tegen de Canadese tennisser Felix Auger-Aliassime.

Hoewel Alcaraz teleurgesteld was over het verlies, was hij tevreden met zijn prestaties in het toernooi. “Ik heb gedaan wat ik kon,” zei hij na de wedstrijd. “Ik heb mijn best gedaan en ik ben blij met wat ik heb bereikt.”

Het verlies kwam als een schok voor Alcaraz, die in juni voor het laatst had verloren. Hij had een sterke prestatie geleverd in de vorige ronde, waarin hij de nummer één van de wereld, Novak Djokovic, versloeg.

Hoewel Alcaraz teleurgesteld was over het verlies, zei hij dat hij blij was met zijn prestaties in het toernooi. Hij is vastbesloten om terug te komen en sterker te worden. “Ik ga meer trainen en meer wedstrijden spelen,” zei hij. “Ik ben vastbesloten om mijn prestaties te verbeteren en mijn best te doen om beter te worden.”

Alcaraz is er klaar voor om de volgende stap te zetten in zijn carrière en hij is vastbesloten om terug te komen en sterker te worden. Hij is vastbesloten om zichzelf te verbeteren en om beter te worden.