Alcaraz verliest na sterke start op US Open van de Zandschulp

Gisteren was het een spannende dag op de US Open, waar de Spaanse tennisser Albert Alcaraz de tweede ronde bereikte. Na een sterke start in de eerste set, verloor Alcaraz uiteindelijk aan de Nederlander Botic van de Zandschulp.

Alcaraz begon sterk in de eerste set, waarin hij een voorsprong van 4-1 opbouwde. Hij leek op weg naar een makkelijke overwinning, maar Van de Zandschulp kwam terug en won de set met 6-4. In de tweede set kon Alcaraz niet meer bijbenen en verloor hij met 6-2.

Na de wedstrijd was Alcaraz teleurgesteld, maar hij gaf toe dat Van de Zandschulp beter had gespeeld. “Hij speelde gewoon beter dan ik. Ik had een goede start, maar hij bleef me bijbenen en uiteindelijk was hij de betere speler”, aldus Alcaraz.

Van de Zandschulp was blij met zijn overwinning en zei dat hij zich goed had voorbereid op de wedstrijd. “Ik heb hard gewerkt om me voor te bereiden op deze wedstrijd en ik ben blij dat het heeft uitbetaald. Ik heb geprobeerd om mijn beste spel te laten zien en ik ben blij dat ik het heb gedaan”, aldus Van de Zandschulp.

Het was een spannende wedstrijd tussen Alcaraz en Van de Zandschulp, maar uiteindelijk was het Van de Zandschulp die als winnaar uit de strijd kwam. Hij gaat nu door naar de volgende ronde van de US Open, terwijl Alcaraz moet afrekenen met een teleurstellende nederlaag.