Albert Verlinde treedt af als gemeenteraadslid in Vught

Albert Verlinde, een lange tijd gemeenteraadslid in Vught, heeft aangekondigd dat hij afscheid neemt als gemeenteraadslid. Verlinde heeft meer dan twintig jaar dienst gedaan als gemeenteraadslid en was een van de meest invloedrijke leden van de gemeenteraad.

Verlinde heeft aangegeven dat hij zijn functie als gemeenteraadslid neerlegt om meer tijd te hebben voor zijn gezin en zijn bedrijf. Hij heeft ook aangegeven dat hij zijn functie als gemeenteraadslid met veel plezier heeft vervuld en dat hij de afgelopen twintig jaar veel heeft geleerd over het besturen van een gemeente.

Hoewel Verlinde zijn functie als gemeenteraadslid neerlegt, blijft hij betrokken bij de lokale politiek. Hij zal nog steeds betrokken zijn bij de lokale politieke partijen en actief blijven in de lokale gemeenschap.

Verlinde wordt opgevolgd door een nieuw lid van de gemeenteraad, die door de lokale politieke partijen zal worden gekozen. De nieuwe gemeenteraadslid zal Verlindes werk voortzetten en de lokale gemeenschap vertegenwoordigen.

Het afscheid van Verlinde als gemeenteraadslid is een grote verlies voor de gemeente Vught. Verlinde was een toegewijde raadslid die altijd bereid was om te luisteren naar de stem van de lokale bevolking. Hij was een waardevol lid van de gemeenteraad en zal worden gemist.