Al Pacino (83) gaat scheiden, ex-partner eist voogdij over pasgeboren zoon

De Hollywood-legende Al Pacino (83) gaat na bijna twee jaar samen zijn met zijn vriendin Lucila Solá (38) scheiden. De acteur heeft een pasgeboren zoon met de Argentijnse actrice, maar de ex-partner van Pacino heeft nu voogdij over het kind gevraagd.

Het nieuws komt naar buiten nadat Pacino en Solá hun relatie hebben beëindigd. De twee waren sinds 2018 samen en kregen in 2019 hun zoontje, Antonio. Hoewel de twee niet getrouwd waren, was Pacino de voogd van Antonio.

Maar nu heeft de ex-partner van Pacino, de advocaat Meital Dohan, voogdij over Antonio gevraagd. Dohan en Pacino waren van 2008 tot 2018 samen en hebben twee kinderen samen. Hoewel de twee geen officiële voogdijovereenkomst hadden, staat Dohan erop dat ze een deel van de voogdij krijgt.

Pacino is al jaren een van de meest iconische acteurs in Hollywood. Hij heeft in veel verschillende films gespeeld, waaronder The Godfather, Scarface en Scent of a Woman. Hij heeft ook veel prijzen gewonnen, waaronder een Oscar voor zijn rol in Scent of a Woman.

Hoewel de scheiding tussen Pacino en Solá niet makkelijk zal zijn, hopen beide partijen dat ze een oplossing kunnen vinden die het beste is voor hun zoontje Antonio.