Ajax Vrouwen wint seizoensstart dankzij kolderieke goal

Ajax Vrouwen wint seizoensstart dankzij kolderieke goal

Ajax Vrouwen heeft de seizoensstart gewonnen dankzij een kolderieke goal. In de tweede helft van de wedstrijd scoorde Sherida Spitse de winnende goal voor Ajax Vrouwen. De goal was een prachtige afronding van een goede aanval.

De wedstrijd begon met een sterke start voor Ajax Vrouwen. Ze hadden de meeste balbezit en creƫerden veel kansen. Helaas wisten ze deze kansen niet te verzilveren. In de tweede helft ging het spel op en neer, maar Ajax Vrouwen bleef de betere ploeg.

In de 79ste minuut kreeg Ajax Vrouwen een vrije trap aan de rand van het strafschopgebied. Sherida Spitse nam deze vrije trap en schoot de bal in de rechterbovenhoek van het doel. De keeper kon de bal niet tegenhouden en zo scoorde Ajax Vrouwen de winnende goal.

Deze goal was een mooie afsluiting van een spannende wedstrijd. De spelers van Ajax Vrouwen waren erg blij met de overwinning en gaven elkaar een high five na de goal.

Het was een goede start van het seizoen voor Ajax Vrouwen. Ze hebben laten zien dat ze klaar zijn voor een succesvol seizoen. Laten we hopen dat ze dit seizoen meer mooie goals maken en nog meer overwinningen behalen!