Ajax Vrouwen verrast tegen Bayern en neemt leiding in Champions League-groep

Ajax Vrouwen verrast tegen Bayern en neemt leiding in Champions League-groep

Ajax Vrouwen heeft de verwachtingen overtroffen door Bayern München te verslaan in de Champions League. Met een doelpunt van Liza van der Most in de tweede helft, won Ajax met 1-0. Hiermee hebben de vrouwen de leiding genomen in groep B.

De wedstrijd begon met een aantal kansen voor Ajax, maar Bayern München had ook een aantal kansen om de score te openen. Maar het was uiteindelijk Liza van der Most die de winnende goal scoorde. Ze kreeg de bal aangespeeld door haar teamgenoot Kika van Es en schoot de bal hard in de verre hoek.

Na de wedstrijd was er veel enthousiasme bij Ajax Vrouwen. De spelers waren erg blij met hun prestatie en de overwinning. De coach, Danny Schenkel, was ook erg tevreden met de prestatie van zijn team. Hij zei: “We hebben een geweldige prestatie geleverd. We hebben hard gewerkt en het resultaat was geweldig.”

De overwinning betekent dat Ajax Vrouwen nu bovenaan staat in groep B. Ze hebben nu zes punten uit twee wedstrijden en staan voor op Bayern München. De volgende wedstrijd is tegen Glasgow City, waar ze hopen hun leidende positie te behouden.

Het is duidelijk dat Ajax Vrouwen een geweldige prestatie hebben geleverd tegen Bayern München. Ze hebben laten zien dat ze in staat zijn om tegen de beste teams van Europa te spelen en dat ze klaar zijn om hun doelstellingen te bereiken in de Champions League.