Ajax Vrouwen verrast PSG in ArenA met winst in openingswedstrijd Champions League

Ajax Vrouwen verrast PSG in ArenA met winst in openingswedstrijd Champions League

Ajax Vrouwen heeft de openingswedstrijd van de Champions League op een spectaculaire manier gewonnen. In de Johan Cruijff ArenA versloegen de Amsterdammers Paris Saint-Germain met 2-1.

Het was een spannende wedstrijd waarin Ajax Vrouwen de beste start had. Na een kwartier spelen kwam de thuisploeg op voorsprong door een doelpunt van Kika van Es. PSG kwam in de tweede helft terug in de wedstrijd door een doelpunt van Nadia Nadim. Maar de Amsterdammers wisten de winst alsnog binnen te slepen. In de slotfase van de wedstrijd scoorde Liza van der Most de winnende treffer.

De overwinning was voor Ajax Vrouwen een grote verrassing. PSG is een van de beste teams van Europa en heeft in het verleden al veel prijzen gewonnen. Maar de Amsterdammers waren beter en wisten de drie punten binnen te halen.

Het was een geweldige prestatie van Ajax Vrouwen. De ploeg heeft laten zien dat ze klaar zijn om mee te strijden voor de titel in de Champions League. De volgende wedstrijd is op dinsdag 17 september tegen Bayern München. Een mooie kans voor Ajax Vrouwen om hun goede prestatie te herhalen.