Ajax vervangt Berghuis en Bergwijn door Akpom en Forbs in belangrijk EL-duel

Ajax vervangt Berghuis en Bergwijn door Akpom en Forbs in belangrijk EL-duel

Ajax heeft voor het belangrige EL-duel tegen Lille OSC twee spelers vervangen. De ervaren aanvallers Klaas Jan Huntelaar en Quincy Promes zijn vervangen door de jongere spelers Chuba Akpom en Kenneth Forbs.

De vervangingen zijn een verrassing voor veel Ajax-fans. Klaas Jan Huntelaar en Quincy Promes zijn twee van de meest ervaren spelers in de selectie van Ajax en hebben al veel successen geboekt met de club. Ook de vervangers, Akpom en Forbs, zijn bekende namen bij Ajax. Akpom is een Engelse aanvaller die in 2018 naar Ajax kwam, terwijl Forbs een Nederlandse middenvelder is die al sinds 2017 bij de club speelt.

De vervangingen worden gezien als een kans voor de jongere spelers om te laten zien wat ze waard zijn. Akpom en Forbs hebben al bewezen dat ze klaar zijn voor het eerste elftal, maar hebben nog geen kans gehad om hun waarde te bewijzen in een belangrijk duel. Met deze vervangingen heeft Ajax de kans om de jonge talenten te laten zien wat ze waard zijn.

Het is afwachten of de vervangingen succesvol zullen zijn. Als Akpom en Forbs hun kans grijpen, kan dit een grote stap vooruit zijn in hun carrière bij Ajax. Als ze falen, dan zal dit een grote teleurstelling zijn voor de fans van Ajax.