Ajax versterkt selectie met aankoop van Sutalo voor 20,5 miljoen euro

Ajax versterkt selectie met aankoop van Sutalo voor 20,5 miljoen euro

Ajax heeft vandaag een grote transfer bekendgemaakt. De club uit Amsterdam heeft de Servische aanvaller Dusan Sutalo voor 20,5 miljoen euro gekocht. De 20-jarige speler komt over van de Kroatische club Dinamo Zagreb.

Sutalo is een veelbelovende speler die al een paar jaar in de Kroatische competitie speelt. Hij is een aanvaller die zowel als linker- als rechterflank kan spelen. Hij is ook in staat om als centrale aanvaller te spelen.

Met de aankoop van Sutalo versterkt Ajax zijn selectie met een jonge, veelbelovende speler. De club uit Amsterdam heeft al een aantal jonge talenten in huis, zoals Ryan Gravenberch en Lassina Traoré. Met de komst van Sutalo krijgt Ajax nog meer opties in de aanval.

De transfer is een duidelijk signaal van Ajax dat het de ambitie heeft om op Europees niveau te blijven presteren. De club uit Amsterdam heeft al veel successen geboekt in de afgelopen jaren, maar wil nu nog meer bereiken.

De transfer van Sutalo is een goede zet van Ajax. De club heeft een veelbelovende speler gekocht die kan helpen om de ambities waar te maken. Als alles goed gaat, kan hij een belangrijke speler worden voor Ajax in de toekomst.